logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Aermec představil nový 3 trubkový fancoilový systém

Společnost Aermec představila nový fancoilový systém pro vytápění a chlazení budov využívající pouze tři trubky.

Systém 3WP, který byl oficiálně představen 8.4. 2021 na online akci Mostra Convegno (MCE), kombinuje všechny známé výhody systémů VRF založených na chladivu a 4 trubkových hydronických fancoilů.

Zatímco dvou a čtyřtrubkové hydronické systémy HVAC jsou i nadále populární, jejich instalace může být nákladná. Nový systém společnosti Aermec má nejen menší potrubní rozvody a nižší investiční a instalační náklady, ale je také snadno navržitelný, opravitelný a nabízí neomezenou flexibilitu kapacity a systémových vzdáleností. Především je mnohem levnější.

Na základě široké škály víceúčelových modelů NRP společnosti Aermec, systém 3WP umožňuje kompletní řešení a dodává se v rozsahu od 40 do 950kW v kaskádě. Nové vnitřní výměníky tepla ve fancoilech, navržené a vyrobené společností Aermec, jsou provozovány na vysokém, zvýšeném ∆T s výrazně sníženým hmotnostním průtokem, aniž by byla ohrožena tepelná kapacita, výkon a účinnost ve srovnání s předchozí technologií se dokonce zvýšily. Kromě toho nižší průtok vody vede k dalším úsporám energií a dalším ekonomickým výhodám.

Systém 3WP se může pochlubit úsporou investičních nákladů až ve výši 25% a další úsporou provozních energií a je ideální systém pro vytváření budov s téměř nulovou spotřebou energie.

Více informací


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.