logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

REMS Tornado – třída sama pro sebe

Závitořezný stroj pro trubkové závity (1/16) ⅛ – 2", 16 – 63 mm, šroubové závity (6) 10 – 60 mm, ¼ – 2". Automatické upínací sklíčidlo. Univerzální automatická závitořezná hlava. Automatické chlazení a mazání.

REMS Tornado 2000

Pohonná jednotka s převody nevyžadujícími údržbu, nožní bezpečnostní spínač s nouzovým vypínačem, 2 automatická sklíčidla, automatické mazání a chlazení. Se sadou nářadí, které tvoří univerzální automatická závitořezná hlava pro všechny závity, také dlouhé závity, automaticky se otevírající, s automatikou délky závitu pro kónické závity, závitořezné čelisti pro trubkové závity kónické ISO 7-1, EN 10226 (DIN 2999, BSPT) R ½ – ¾" a R 1 – 2" pravé, odřezávač trubek, zařízení na vnitřní odhrotování trubek, přítlačná páka. Výškově nastavitelná podpěra pro odkládání materiálu.

REMS Tornado nabízí možnost výběru ze 3 motorů. Přenosné provedení na 3 trubkových nohách, s odnímatelnou velkou vanou na olej a nádobou na třísky. Provedení T s integrovanou, ještě větší vanou na olej a nádobou na třísky, na pracovní stůl, podstavec nebo pojízdný podvozek s místem na odkládání materiálu.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.