logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vodní audit od profesionálů ENVI-PUR

Novou státní dotaci ministerstva průmyslu a obchodu mohou od 1.3.2021 čerpat malé a střední podniky na realizaci Vodního auditu. Firma s Vodním auditem nezůstane v období sucha na suchu.

Vodní audit by měl prověřit a zanalyzovat jejich hospodaření s vodou. Firma, která získá známku "Odpovědného hospodaření s vodou" nebude muset v období sucha omezovat nebo zavírat výrobu, protože bude mít status dobrého hospodáře s vodou.

Naši kolegové z ENVI-PUR, kteří se podíleli na tvorbě metodiky pro Vodní audity, mají vysoké odborné znalosti, díky kterým vám zpracují profesionální Vodní audit a navrhnout další „kroky na míru“ vašim potřebám a pomohou tak ušetřit náklady!

Máme zkušenosti s návrhem, realizací a dodávkou technologických celků jak pro průmysl, tak i komunální sféru. Vzhledem k velmi širokému portfoliu vyzkoušených technologií, jsme připraveni nabídnout zákazníkovi optimální řešení dle jeho individuálních potřeb.

V ENVI-PUR máme k dispozici několik poloprovozních jednotek, které lze použít na ověření správnosti návrhu, ale poukážou i na možná úskalí a pomohou celou technologickou linku optimalizovat před zahájením realizace. Zejména u čištění průmyslových odpadních vod a recyklace vody je velmi vhodné vyzkoušet navrhované řešení při poloprovozních testech. Díky poloprovozním testům lze eliminovat finanční ztráty, které by nevhodným návrhem mohly nastat.

Více informací najdete na stránce www.envi-pur.cz.


ENVI-PUR, s.r.o.
logo ENVI-PUR, s.r.o.

ENVI-PUR, přední česká firma s bohatou historií, se specializuje na čištění a úpravu vody. Patří mezi špičky v oboru, nabízí inovativní řešení pro ekologii, včetně vývoje, výroby a dodávek zařízení. Její portfolio zahrnuje čistírny odpadních vod, úpravny ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.