logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Školní jednotka pro větrání každé třídy od VentiAir

Děti jsou naše budoucnost, a proto bychom jim měli vytvářet prostředí, které pro ně bude zdravé a bezpečné. Ve škole s tím pomůže naše jednotky VentiAir T-TYPE.

Rádi bychom představili novou řadu VZT jednotek T-TYPE s integrovanou regulací, které jsou určeny pro větrání školních tříd a díky své minimální hlučnosti (pouhých 35 dB) nemají žádný vliv na schopnost soustředění se našich či vašich nejmladších.

Tyto školní jednotky jsou navrženy přímo pro větrání tříd a za použití kvalitních filtrů třídy filtrace F7/M5 a integrovaného čidla CO2 nabídnou dokonalou ochranu před vydýchaným vzduchem a s ním spojenou únavou či nesoustředěním.

Ochrání i před nechtěnými mikročásticemi obsaženými ve venkovním vzduchu.

Instalace jednotky je velice jednoduchá, práce s moderním dotykový ovladačem intuitivní a má také možnost ovládání přes internet.

Samozřejmostí jsou ekologické EC motory a zařízení splňuje EcoDesign 2018. Školní jednotky T-TYPE jsou zkrátka navrženy nejen z lásky k dětem, ale i k přírodě.

www.ventiair.com
VentiAir s.r.o.
logo VentiAir s.r.o.

VentiAir je českým výrobcem sestavných a kompaktních vzduchotechnických jednotek všeho typu. Vyrábíme zařízení pro větrání, klimatizaci, vytápění, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu o průtoku od 200 až 130 000 m³/h.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.