logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sníh nás nezastaví

OCHSNER zajistí teplo i při vysoké sněhové pokrývce a extrémních mrazech

Stolová konstrukce výparníku MILLENIUM umožňuje dostatečné proudění vzduchu, potřebného pro provoz tepelného čerpadla i při vysoké sněhové pokrývce.

Ze snímku je patrné, že tepelné čerpadlo je funkční i při extrémním množství sněhu. Pomaloběžný ventilátor umožňuje proudění vzduchu, nutného k provozu zařízení.

Horizontálně řešené výparníky tepelných čerpadel vzduch-voda zajišťují díky speciálním širokým lamelám také vysokou účinnost i v mrazu.

Případná námraza na lamelách je odstraňována reverzním chodem tepelného čerpadla. Vzniklá voda následně okape na zem, bez nutnosti použití topného elektro kabelu.

Tepelná čerpadla Ochsner s výparníky Milleninum se dodávají až do topného výkonu 80 kW, s možností dalšího zvýšení výkonu formou kaskádování.

OCHSNER je tradiční rakouský výrobce tepelných čerpadel nejvyšší kvality a technologický lídr v oboru. OCHSNER se vyznačuje nízkou hlučností, vysokými topnými faktory a dlouhou životností.


Premium Power s.r.o.
logo Premium Power s.r.o.

Premium Power s.r.o. je výhradním dodavatelem rakouských tepelných čerpadel OCHSNER na český a slovenský trh. Zajišťujeme dodávky, montáže, autorizované spuštění a také záruční a pozáruční servis dodaných zařízení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.