logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čistička odpadních vod STMH k objednání jednoduše na internetu

Nákup čistírny nebyl nikdy tak snadný. Představujeme internetovou prodejnu, ve které pořídíte veškerá čistící zařízení od Hellstein pro domácnost, průmyslovou výrobu, příslušenství a doplňkové služby.

Pořízení čistírny odpadních vod je zajisté nemalá investice. Je potřeba si pořádně projít nabídku a rozhodnout se pro vhodné zařízení. „Naším e-shopem chceme zákazníkům výběr co nejvíce ulehčit. Internetový obchod Hellstein je určen jak pro zkušené zákazníky, tak i pro neznalé zájemce, kterým umíme poradit,“ říká Rostislav Hellstein

Kompletní nabídka na jednom místě

V našem elektronickém obchodě najdete zařízení s bezúdržbovou technologií třístupňového čištění STMH pro domácnosti a STM pro výrobní podniky. U každého produktu je připraven detailní popis a technická dokumentace ke stažení. Nemůže chybět ani příslušenství k oběma typům nabízených čistíren a doplňkové služby od dopravy, montáže, technické revize, hydrogeologického posudku, rozboru přečištěných vod, servisní prohlídky až po zajištění stavebního povolení.

Zákazníci mohou u nás zakoupit navíc příslušenství ke své vlastní čističce i k zařízení od Hellstein. Doplňky jsme roztřídili do čtyř kategorií podle funkce na nádrže pro uskladnění kalu, nádrže pro přečištěnou vodu, vzduchová dmychadla a univerzální příslušenství. V poslední jmenované máme k prodeji rozvaděče kalování, provzdušňovací hadice, nástavce a propojovací materiály.

Kompletní nabídka na www.obchod.hellstein.cz


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.