logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lední kluziště s technologií AquaSnap Carrier

Je to 119 let kdy Willis Carrier poprvé spustil motor, který poháněl první moderní klimatizační systém na světě instalovaný v tiskárně Sackett&Wilhelms v Brooklynu ve městě New York. Zmínka o tomto téměř uměleckém počinu se objevila v srpnovém vydání časopisu Steelway z roku 1954, kde bylo doslova zmíněno: "Klimatizace se šíří v průmyslu jako svěží vánek."

Společnost Carrier i dnes zůstává vůdčím inovátorem v oboru HVAC. Dokazuje to svou řadou kompaktních chladících jednotek AquaSnap, které nachází uplatnění ve všech možných aplikacích jako nemocnice, kanceláře, hotely nebo v průmyslu. Díky vysoké spolehlivosti, účinnosti, kvalitě a konstrukčnímu provedení lze tyto chladící jednotky používat i pro výrobu ledové plochy pro lední kluziště.
Zkušení pracovníci společnosti AHI Carrier CZ s.r.o. Vám rádi poradí s návrhem ledních kluzišť. Neváhejte nás kontaktovat na emailové adrese: info@ahi-carrier.cz a pokud budete chtít chladící jednotku pouze zapůjčit, tak nás neváhejte oslovit, máme chladící jednotky AquaSnap i k pronájmu.


AHI CARRIER CZ s.r.o.
logo AHI CARRIER CZ s.r.o.

Společnost AHI Carrier je součástí koncernu UTC CCS Carrier HVAC Europe, která zabývá se výrobou, dodávkami, pronájmem a servisem chladicí, klimatizační a tepelné techniky pro nejrůznější aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.