logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Teplovodní ohřívače HEATER CONDENS

V posledních letech se stále více prohlubují trendy v oblasti zvyšování účinnosti tepelných zdrojů, odklon od konvenčních kotelních technologií ve prospěch kondenzačních jednotek a tepelných čerpadel. Zároveň jsou minimalizovány tepelné ztráty díky lepším izolacím budov.

Pozorujeme také rostoucí zájem o vzduchové clony, jejichž účelem je udržovat akumulovanou tepelnou nebo chladicí energii v dané místnosti.

Zaváděním výše uvedených změn dochází k neustálému snižování teploty topného média ve vytápěcích a ventilačních systémech. Společnost SONNIGER jako výrobce teplovodních ohřívačů HEATER pečlivě sleduje tyto trendy a v reakci na nové standardy uvádí na trh nový produkt – teplovodní ohřívače HEATER CONDENS.

HEATER CONDENS je řada nových teplovodních ohřívačů, určenou pro práci s nízkoteplotními topnými systémy (kondenzační kotle, průmyslová tepelná čerpadla), které se v souladu s požadavky EcoDesignu 2021 stávají novým průmyslovým standardem.

Na základě analýz a výzkumu jsme vyvinuli optimální systém parametrů pro teplovodní ohřívače HEATER CONDENS, které Vám umožní optimalizovat sílu zařízení při relativně nízkých teplotách média.

Hlavní výhody HEATER CONDENS:

  • vysoké zvýšení výstupní teploty vzduchu (ΔT),
  • maximální využití topné plochy - nová geometrie výměníku
  • optimalizované proudění vzduchu - vysoká teplota proudu vzduchu při všech rychlostech ventilátoru

Jako jedna z prvních společností na trhu implementuje SONNIGER také nový standard pro prezentaci spolehlivých technických údajů. Všechny technické parametry HEATER CONDENS, pokud jde o průtok vzduchu, topný výkon, generovaný nárůst teploty a hladinu hlučnosti při provozu zařízení, byly kladně ověřeny akreditovanou zkušební laboratoří ETELAB (sdružení Eurovent).


SONNIGER Czech Republic
logo SONNIGER Czech Republic

Výrobky pro průmyslové vytápění od firmy SONNIGER - teplovodní ohřívače HEATER nebo vzduchové a průmyslové clony GUARD pro umístění a udržení tepelné bariéry u vchodu do budov nebo průmyslových objektů. Různé možnosti regulace – pro jednotky HEATER ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.