logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ovládejte tepelné čerpadlo NeoRé moderně

Nová bezplatná mobilní aplikace SIMPLY NEO k ovládání vašeho tepelného čerpadla je tak jednoduchá, že si s její pomocí zvládne přitopit opravdu každý. Online. Odkudkoliv.

Zapomeňte na dřinu se štípáním dříví nebo házení uhlí lopatou. Stačí vám už jen mobilní telefon, jeden prst a internet. A samozřejmě, naše tepelné čerpadlo NeoRé vyrobené nejpozději v roce 2016.

Aplikace je nachystaná pro Apple iOS i Google Android a byla vytvořena s jediným cílem - zjednodušit vám ovládání tepelného čerpadla na maximum. Vybrali jsme proto nejpoužívanější funkce, které vám zajistí tepelný komfort po celý rok.

K přihlášení na vaše tepelné čerpadlo NeoRé využijete stejné přístupové údaje jak máte na Neota Route. Stačí pak požádat našeho servisního technika o aktualizaci a můžete ovládat své tepelné čerpadlo opravdu jednoduše. U nových zařízení vyrobená od prosince 2020 není aktualizace servisním technikem nutná. S podporou mobilní aplikace počítáme již v základu.

Vše o aplikaci najdete na www.neota.cz/aplikace


NEOTA CZ s.r.o.
logo NEOTA CZ s.r.o.

Vyrábíme invertorová tepelná čerpadla vzduch-voda pod značkou NeoRé. Jsme průkopníci stropního topení a chlazení. Provádíme instalaci vytápění domu od návrhu po realizaci. Na naše tepelná čerpadla můžete získat dotace. Poradíme vám, jak na to!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.