logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Skautská energie má za rok 2020 o 40 % více zákazníků. Nyní přechází k novému dodavateli

Skautská energie již 6 let zprostředkovává levnou elektřinu a plyn českým domácnostem a firmám. Od ledna 2021 přechází ke Kolibřík energie, jejíž nabídka vyhrála letošní soutěž o nového dodavatele.

Reklama

Strategie výhodných cen

Smlouvu s dodavateli elektřiny i plynu uzavírá Skautská energie vždy na dva roky. „Našim zákazníkům to přináší jistotu pevné ceny. Na rozdíl od jiných dodavatelů ji neměníme průběžně v závislosti na pohybech trhu, a tím pádem ani nečekaně nezdražujeme,“ vysvětluje strategii ředitel projektu T. Slavík.

Jeho slova potvrzují i statistiky TZB info, ve kterých se cenová hladina Skautské energie ukazuje po celou dobu fungování výrazně nižší než u nejsilnějších hráčů na trhu.

40 %: rekordní nárůst odběrných míst v roce 2020

Rok 2020 je pro Skautskou energii rekordní. 28 000 odběrných míst znamená 40% roční nárůst. Noví zákazníci přicházejí nejen za nízkou cenou, ale i za filozofií celého projektu. Ten celý svůj zisk investuje do podpory společensky prospěšných aktivit českých skautských oddílů a do jejich fungování. Právě nový dodavatel pro roky 2021 – 2022 Kolibřík energie se zavázal podporovat skauting částkou 25 Kč za každou odebranou MWh.

Zelená energie & kompletní online převod

Nově nabízí Skautská energie svým zákazníkům i zelenou energii – tedy možnost odebírat za mírně zvýšenou cenu elektřinu pocházející z prověřených alternativních zdrojů.

Největší novinkou je kompletně digitální správa veškeré administrativy. Novým zákazníkům stačí pro převod odběrného místa od jiného dodavatele ke Skautské energii vyplnit jednoduchý webový formulář a celý proces proběhne online. Bez ručních podpisů a chození na poštu. Což rozhodně na českém trhu není samozřejmostí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.