logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hydronic Systems Prague s.r.o. se mění na HYDRONIX

Od 1.1. 2021 zkracujeme nejen dodací lhůty našich nejpoužívanějších výrobků, ale i název firmy z Hydronic Systems Prague s.r.o. na Hydronix CZ s.r.o.

Přejeme Vám do roku 2021 vše pozitivní vyjma PCR testu samozřejmě!

Po 20ti letech jsme se rozhodli k menší změně v názvu společnosti a firemním stylu, vše v modernějším dynamičtějším duchu. Většina našich zákazníků o nás celých 20 let mluvila jako o „Hydroniksu“ nebo „Hydronixu“ (foneticky stejné) a protože zákazníkům nasloucháme, tak jsme použili název, který si de facto sami vybrali. Vše ostatní u nás zůstává beze změn – adresy, kontakty, IČO, DIČ, telefony, osoby a obsazení i sortiment. Na naši historii jsme hrdí, nezakládáme tedy novou společnost, „jen“ modifikujeme 20 let starý název. Oproti rokům 2019/2020 jsme navíc o zhruba 1/3 zvýšili naše skladové zásoby a zvětšili plochu centrálního skladu. Nezkracujeme tedy pouze název společnosti, ale i dodací lhůty většiny výrobků.

Na silvestra se proto rozloučíme s Hydronic Systems Prague s.r.o. a na Nový rok s malou kocovinou a velkým očekáváním přivítáme Hydronix CZ s.r.o.

Na shledanou v roce 2021 se těší:

Logistický mág Vašek (Jiřík)
Vždy ochotný a dobře naladěný Dan (Benda)
Nová krev v týmu Jakub (Červenka)
Starý pardál Alex (Reichert)
Technický guru Rudolf (Talian)
Firemní psychopat Petr (Šaroch)
A ten kdo to ve finále drží vše pohromadě Jirka (Danda)


Hydronix CZ s.r.o.
logo Hydronix CZ s.r.o.

Výroba - distribuce - technická podpora: Ruční vyvažovací ventily, Automatické vyvažovací ventily, Regulátory tlakové diference, Tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily, Sálavé vytápění a chlazení, Teplovzdušné jednotky, Fancoily, Dveřní a vratové clony.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.