logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fresh World

Dne 18.11.2020 společnost ebm-papst pořádá akci: FRESH WORLD Cesta do centra chlazení a ventilace: Rozhovory s experty a technické novinky - událost pro odborníky na chladicí a ventilační techniku

Vážení obchodní partneři,
dovolujeme si Vás tímto pozvat na virtuální událost s názvem ebm-papst FRESH WORLD Cesta do centra chlazení a ventilace:
Rozhovory s experty a technické novinky - virtuální událost pro odborníky na chladicí a ventilační techniku, která se uskuteční dne 18.11.2020.

Na virtuální platformě se tu setkají odborníci na chlazení a ventilaci ebm-papst spolu s našimi zákazníky.

Všichni se těšíme na zajímavé dopoledne (v němčině) a odpoledne (v angličtině) s odbornými prezentacemi o našich produktech a zajímavými rozhovory se zákazníky a dalšími zúčastněnými stranami.

Plánovaný program a registraci na virtuální konferenci najdete na uvedeném odkazu níže. Pokud byste potřebovali jakoukoli podporu z naší strany nebo více informací, neváhejte nás kontaktovat a registraci vyřídíme samozřejmě za Vás.

Více informací spolu s možností registrace naleznete zde.

S pozdravem a přáním hezkého dne a především pevného zdraví Tým ebm-papst CZ s.r.o.


ebm-papst CZ s.r.o.
logo ebm-papst CZ s.r.o.

ebm-papst CZ- ventilátory světové kvality. Společnost ebm-papst vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní ventilátory pro náročné průmyslové aplikace i domácí použití. Portfolio zahrnuje axiální, radiální, tangenciální a kompaktní AC/EC ventilátory pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.