logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové KNX certifikační centrum v Praze

Rozšiřte okruh svých zákazníků. Investujte do vzdělání a přijďte se naučit něco nového, ale díky mezinárodnímu standardu, osvědčeného. Školení vedou lidé z praxe, kteří s KNX pracují každý den.

Zabýváme se distribucí různých smart home řídicích systémů pro Českou republiku a Slovensko od roku 2007. V oblasti školení elektromontážních firem sbíráme cenné zkušenosti prakticky od založení. Protože se na nás obchodní partneři čím obraceli s možností certifikace jako KNX partnerů, rozhodli jsme se vybudovat nové, moderní KNX školicí centrum. KNX certifikační školení se samozřejmě neobejde bez teoretické části. Drtivou většinu času však věnujeme práci se školicími modely. Osazeny jsou KNX moduly na DIN lištu, LED světly a vypínači značek Ekinex a MDT.

Během 3 dnů se naučíte vytvářet vazby pro ovládání světel (fázové stmívání, DALI, MDX), topení, stínění a mnohem více. Součástí školení je i návštěva našeho Control4 showroomu. Vyzkoušíte si kompletní ovládání tohoto prémiového řešení pro chytrou domácnost s častým využitím právě KNX modulů a vypínačů.

Budou vás školit lidé z praxe – zkušení technici, kteří se u nás starají o technickou podporu.

Aby byl zajištěn individuální přístup ke každému z vás, školíme vždy maximálně 6 osob.

Termíny jsou vypisovány několikrát do roka. Kromě KNX certifikačního školení pořádáme také:

  • Control4 certifikační školení (prémiový chytrý domov s častým využitím KNX)
  • Fibaro certifikační školení (bezdrátový chytrý domov, Z-Wave),
  • Projekční školení – individuální (teoretické školení pro projektanty).

Kde? V Praze, Brně nebo Bratislavě.

Ad Covid-19
Řídíme se samozřejmě aktuálním nařízením vlády. Jakmile to bude možné, těšíme se na vás!


YATUN, s.r.o.
logo YATUN, s.r.o.

Jsme distributor pro B2B segment v oblasti automatizace a kompletního řízení inteligentních budov, zabezpečení i řízení audio/videa, včetně domácích kin s DolbyAtmos. Naši technici školí a certifikují - KNX, Control4, Fibaro. V Praze provozujeme 2 smart ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.