logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čistič FERNOX DS-40 System Cleaner

Udržujte systémy čisté s produkty Fernox.

Přední výrobce produktů pro úpravu a ochranu vody v systému ústředního vytápění, společnost Fernox, udělala několik změn v čističi systémů – navrhnutém tak, aby byl účinný při odstranění usazenin vodního kamene. Tento výkonný, účinně působící čisticí prostředek s obsahem organických kyselin, označovaný jako odstraňovač vodního kamene a čistič DS40, je nyní k dispozici s 500ml tekutým systémovým neutralizátorem pro jednodušší a bezpečnější dávkování.

Odstraňovač vodního kamene a čistič DS40 pracuje na rychlém odstranění vodního kamene, černého kalu a jiných nečistot ze systémů ústředního vytápění. Je ideální na použití při proplachování, doporučeném způsobu čištění podle normy BS: 2019, a může se též použít na samostatné odvápnění výměníků tepla anebo komponent kotle.

Sypký prášek má jednoduché použití ve spojení s na proplachování proudem a při aplikaci přes nádrž. Instalatérům nyní stačí jedna krabice odvápňovače a čističe DS40 na aplikaci. Čistič DS 40 je bezpečný pro použití se všemi běžně používanými materiály ústředního vytápění včetně slitin hliníku.

Odstraňovač vodního kamene a čistič DS40 nyní přichází s novým 500ml tekutým, zdravotně nezávadným neutralizátorem systému – tedy ne s tradiční práškovou verzí. Neutralizátor je nutné použít, abychom odstranili DS40 čistič důkladně ze systému a zabránili tak poškození hliníkových komponent v systémech ústředního vytápění. Kapalná verze zajišťuje dodržování všech environmentálních předpisů.


MAROX s.r.o
logo MAROX s.r.o

Velkoobchodní a maloobchodní prodej produktů na profesionální úpravu vody, lepidel atd. - distribuce pro SK a CZ trh. Inhibitory, Čističe, Úprava vody ÚT, Teplonosné kapaliny pro Solar a Tepelná čerpadla, Hydro-cyklónový a magnetický Total Filtr TF1, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.