logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Je důležitá těsnost VZT rozvodů v rodinných domech?

Unikátní měřicí systém PANDA se úspěšně využívá při testování netěsnosti větších vzduchotechnických rozvodů již několik let.

Je známý fakt, že v případě netěsného vzduchotechnického rozvodu, musí VZT jednotka zvýšit výkon, aby dodala požadovaný vzduch do jednotlivých místností. Zvýšený výkon vede k vyšší hlučnosti a vyšší spotřebě. To už je pádný důvod věnovat se problému úniků vzduchu a to nejen u „běžných velkých vzduchotechnik“.

Na základě výše uvedeného naše firma ve spolupráci s firmou ŠTORC TZB s.r.o. provedla nedávno praktická měření na několika rodinných domech. Díky použití kvalitních rozvodů v kombinaci s precizní montáží bylo na těchto realizacích dosaženo třídy těsnosti C a D (dle DIN EN 12237), což je v reálných podmínkách opravdu špičkový výsledek.

Uskutečněná měření navíc prokázala, že systém PANDA dokáže otestovat i „malé“ rozvody rodinných domů, o čemž se můžete přesvědčit v následujícím videu:


AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha
logo AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha

Designové ventilátory ICON, přístroje pro VZT: anemometry, mikromanometry, Prandtlovy sondy, teploměry a termočlánková čidla, vlhkoměry, zvukoměry, ProHood, měření CO₂, MaR: čidla, snímače, převodníky. Odborná školení VZT. Servis a kalibrace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.