logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Webinář COVID 19 a vnitřní prostředí budov – I. díl

Instalace UVC zářičů v komoře klimajednotky, foto Flair
Instalace UVC zářičů v komoře klimajednotky, foto Flair

Společnost pro techniku prostředí Vás zve na webinář, ve kterém bychom se zamysleli nad současnou situací ohledně šíření koronaviru ve vnitřním prostředí budov.

Dovolujeme si Vás pozvat na webinář, ve kterém bychom se zamysleli nad současnou situací ohledně šíření koronaviru ve vnitřním prostředí budov. Ve spolupráci s asociací REHVA (Evropská asociace společností z oboru TZB), ASHRAE (American Society of Heating Ventilation and Airconditioning Engineers) a odborníky z ČVUT v Praze představíme doporučení pro bezpečné vnitřní prostředí budov a provozování systémů TZB během pandemie COVID-19.

Program

Webinář je určen:
projektantům oboru klimatizace a větrání, profesím podílejícím se na řízení kvality vnitřního prostředí budov a provozovatelům zařízení techniky prostředí, pracovníkům činným ve výstavbě, specialistům na bezpečnost a ochranu zdraví při práci, odborným pracovníkům na stavebních úřadech, ale i laické veřejnosti, zajímající se o tuto problematiku.

Odborný garant webináře:
Ing. Jiří Petlach, Společnost pro techniku prostředí, odborná sekce Integrované navrhování a hodnocení budov

Přihláška:
Pokud máte zájem o účast, přihlašte se nejpozději do 25. 10. 2020. Odkaz ke sledování webináře Vám bude odeslán 1 den před zahájením. Účast na webináři je zdarma v rámci pořádání XI. sympozia Green Way 2020.

Hlavní partner semináře

Partneři semináře

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.