logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Skautská energie změnila trh energií. Dlouhodobě drží ceny hluboko pod hlavními dodavateli

Nechali jsme zpracoval historická data o cenách elektřiny a plynu od nejvýznamnějších dodavatelů na českém trhu. Tedy od těch, jejichž zákazníky je valná většina českých domácností a firem.

Reklama

Skautská energie ze srovnání vychází bezkonkurenčně nejlevněji. Ceny plynu i elektřiny se dlouhodobě pohybují oproti ostatním srovnávaným hráčům v průměru na dvou třetinách jejich ceny. Úspora pro zapojené domácnosti a firmy je tedy významná.

Za cenovým rozdílem stojí férový přístup k zákazníkům, pravidelná aktualizace cen a také sílící zákaznická komunita. Skautskou energii využívá již na 25 000 odběrných míst a jejich počet stále roste.

Cenový rozdíl až 46 %

Výsledky potvrzují výjimečné postavení Skautské energie na českém trhu. Oproti ostatním srovnávaným dodavatelům se ukazuje jako nejvýhodnější jak krátkodobě (ve vybraných obdobích se její ceny dostávají až skoro na 50 % oproti nejsilnějším hráčům), tak dlouhodobě. "Náš záměr je dostat energii k lidem za férových podmínek,“ říká Tomáš Slavík, ředitel projektu. Zisky z něj pak putují na podporu a rozvoj českého skautingu. „Lidé u nás ušetří a navíc přispívají na dobrou věc.

I v obdobích mírného růstu cen zůstává nejlevnější

Grafy vytvořené srovnávačem TZB-info ukazují křivku cen Skautské energie hluboko pod cenovou hladinou ostatních srovnávaných subjektů. A to i v obdobích, kdy situace na trhu přiměla Skautskou energii ke zdražení. Zákazníci Skautské energie se mohou spolehnout, že aniž by pro sebe každé dva roky znovu sami hledali nejvýhodnější řešení, Skautská energie je jeho dlouhodobou zárukou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.