logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Akční sestavy s RegulusBOXem

Co je RegulusBOX? Vnitřní hydraulická jednotka k tepelnému čerpadlu. Je určena pro zapojení invertorových čerpadel přímo do otopného systému.

  • S ovládacím displejem pro nastavení základních parametrů systému. Displej možné přemístit do obytné části domu, kde zároveň může plnit funkci pokojového teplotního čidla.
  • Obsahuje inteligentní regulátor, elektrická topná tělesa s rozsahem 2-12 kW, oběhové čerpadlo, třícestný zónový ventil pro zásobník teplé vody, potřebné jističe a stykače.
  • Hlavní přednost - výrazně zjednoduší instalaci a zkrátí čas montáže.

Sestavy s RegulusBOXem s invertorovým tepelným čerpadlem, případně i zásobníkem


Máte zájem o více informací k RegulusBOXu nebo akčním sestavám? Vyplňte krátký dotazník a my se vám co nejdříve zašleme e-mailem nabídku nebo Vám zavoláme.

Video: Informace o aktuálním dění ve společnosti Regulus spol. s r.o. zachycuje rozhovor redakce TZB-info s ředitelem společnosti, Ing. Pavlem Kučerou, zaznamenaný na veletrhu aquatherm 2020 v březnu.


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.