logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Krbové vložky od BeF Home s.r.o. pro pasivní domy – nízký výkon, maximální účinnost

Vlastníte nebo plánujete stavbu pasivního domu s minimálními tepelnými ztrátami a chtěli byste v něm mít krbovou vložku? Výběr konkrétního typu této krbové vložky se nevyplatí podcenit.

Český výrobce Bef Home s.r.o. nabízí pasivní krbové vložky, které mají své místo i v těchto pasivních a nízkoenergetických domech. Pro vytápění pasivních nebo nízkoenergetických budov, ve kterých se provádí tzv. Blower Door test, který zjišťuje těsnost pláště, byla stvořena řada krbových vložek BeF Passive, BeF Double Feel Passive, BeF Therm Passive, BeF Twin II Passive, BeF Aqualite Passive, BeF Twin Aquatic II Passive. Tyto teplovzdušné a teplovodní krbové vložky se vyznačují maximální těsností topeniště, nízkým výkonem a současně vysokou účinností. Topeniště krbových vložek BeF Passive je vyloženo masivním akumulačním materiálem Carcon, který optimalizuje tok spalin a zajišťuje dokonalé spalování paliva. Výhodou všech těchto krbových vložek je proto nízká spotřeba dřeva. Samozřejmostí je splnění přísných evropských emisních norem.

Na našich webových stránkách najdete i seznam autorizovaných a proškolených prodejců, kteří vám ochotně poradí a u kterých si můžete naše výrobky zakoupit. Prohlédnout si krbové vložky můžete přímo v našem showroomu v Kotvrdovicích.


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.