logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zahradní hadice, čerpadla a další sortiment k zavlažování zahrady nově v K&V ELEKTRO

V K&V ELEKTRO můžete nově zakoupit oblíbené hadice české firmy Valmon, kvalitní zahradní čerpadla Easy Pump nebo produkty italské designové značky G. F. Garden.

Zahradní hadice a navijáky

U zahradních hadic vybírejte z klasických PVC hadic Valmon délky 15 – 25 metrů nebo odolnějších Valmon Premium 1123, které se využívají i v průmyslu k rozvodům vody, chemikálií či vzduchu. Pro snazší manipulaci a uskladnění hadic si pořiďte hadicové navijáky a vozíky.

Zahradní čerpadla

V sortimentu K&V ELEKTRO najdete jak klasická samonasávací čerpadla, tak i multifunkční ponorná čerpadla. K přečerpávání znečištěné vody s nečistotami o průměru až 38 mm slouží kalové čerpadlo. Užitečným doplňkem je digitální tlakový spínač, který udržuje tlak v tlakových nádobách a dokáže čerpadlo vypnout či zapnout při dosažení předem dané hodnoty.

Samozavlažování rostlin

Pokud se bojíte, že vám květiny uschnou během dovolené, jsou pro vás určené samozavlažovací systémy do květináčů, které dávkují vodu ke kořenovému systému z PET lahve postupně po dobu několika dní. Automatické zavlažování terasy či menší zahrádky zajistí bateriové zavlažovací hodiny s nastavitelným intervalem zalévání.

Designové doplňky

Zahradní vybavení, to už dávno není jen stará, těžká a neohebná zahradní hadice či plastová lahev místo konve. Pokud hledáte moderní, designové a kvalitní produkty, vyzkoušejte značku G. F. Garden. V sortimentu K&V ELEKTRO pořídíte například zavlažovací pistole a trysky, hadice s navijákem, ale i důležité doplňky, jako jsou rychlospojky. Vše můžete sladit do světle zelené či růžové barvy.

Vybírejte z kompletní nabídky příslušenství k zavlažení zahrady.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.