logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové tepelné čerpadlo AC Heating

Ideální volba pro vytápění novostaveb a nízkoenergetických domů s podlahovým vytápěním.

Ke stávající řadě tepelných čerpadel vzduch voda AC Heating Convert AW jsme doplnili nová tepelná čerpadla s označením Convert AW/R32. Tento typ tepelného čerpadla, je ještě účinnější navíc spolehlivý a tišší. Uživatelům přináší úsporu až 15 % nákladů oproti zařízením s nižší účinností pracujícím s jiným chladivem.

Ideální využití tohoto typu tepelného čerpadla je pro vytápění novostaveb a nízkoenergetických domů s podlahovým vytápěním.

V současné době nabízíme 2 modely tepelných čerpadel s chladivem R32:
  • tepelné čerpadlo AC Heating Convert AW9/R32
  • tepelné čerpadlo AC Heating Convert AW12/R32

Stejně jako naše standardní řada i tato nová je certifikována v nezávislé zkušebně EHPA. Změřené hodnoty účinnosti, jsou v dnešní době na trhu jedinečné. Hodnoty SCOP (sezónní topný faktor) dosahují 5,56.

Nové chladivo R32, které postupně nahrazuje chladivo R410a používané i u standardní řady Convert AW, je efektivnější a ekologické. Větší efektivita zařízení vede ke snížení provozních nákladů na teplo v domě a je šetrnější k životnímu prostředí. I tepelná čerpadla řady Convert AW/R32 je možné připojit k internetu a jsou řízena systémem xCC2. Ten nejenže zajistí pohodlné a snadné ovládání topení v domě, ale díky němu si topení hlídáte takřka odkudkoliv pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Navíc s dálkovou správou a automatickou diagnostikou podpořenou naší technickou podporou máte jistotu, že je o vás vždy postaráno.

Za tým AC Heating
Hana Fikarová


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.