logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Klimatizaci nebo čističku vzduchu? A což takhle oboje – Haier Jade!

Klimatizace do domácnosti již za poslední roky není pouze záležitostí luxusu. Je celkem běžnou praxí, že se do nových i stávajících obydlí instalují klimatizační jednotky.

Neméně důležitá je ovšem čistota vzduchu v obývaných místnostech. Když už si člověk pořídí klimatizaci, tak přece nechce jen „další krám do domu“, že? A co kdyby existovala klimatizační jednotka i výkonná čistička vzduchu v jednom? Rezidenční jednotka JADE od výrobce Haier tuto kombinaci nabízí.

Nástěnné klimatizační jednotky JADE jsou vybaveny elektrostatickým filtrem IFD, který umožňuje vysoce účinné odstranění všech znečišťujících látek a alergenů včetně virů přítomných ve vzduchu s účinností až 99,9 %. Přesný senzor detekuje přítomnost prachu a alergenů ve vzduchu a zobrazuje informace na displeji v reálném čase. Při dobrém stavu ovzduší v interiéru je funkce čistění vzduchu neaktivní. V případě snížení jeho kvality se automaticky spustí, aniž by se uživatel musel o cokoliv starat a následně se opět sama vypne. Funkce je plně automatizovaná, bezhlučná a nenáročná na údržbu. Jednotka JADE je standardně vybavena Wi-Fi modulem. Aplikace ve vašem chytrém telefonu či tabletu vám umožní nejen snadné ovládání, ale také vám například oznámí, když je potřeba vyčistit filtry. Kvalitu vzduchu umocňuje i další funkce, která dokáže - vyčistit povrch výměníku tím, že vytvoří námrazu na výparníku. Tím se odstraní bakterie, plísně, viry a další nečistoty. I když to tak nevypadá, stále je řeč o klimatizační jednotce, která má velice nízkou spotřebu elektrické energie. Její energetická třída je A+++, což je v období, kdy se zvyšují náklady na elektrickou energii, více než příhodné.


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.