logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Do současné situace Covid 19 - Přenosný zvlhčovač- nositel desinfekce

Další společností, která reaguje na současnou situaci, je společnost DREKOMA s.r.o.Přenosné ultrazvukové zvlhčovače vzduchu jsou sestaveny tak, že mohou podporovat dezinfekci místností. Čti do konce.

Drekoma s.r.o. je společnost, která reaguje na současnou situaci, zastupuje na českém a slovenském trhu Merlin Technology v Tumeltshamu.

Přenosné ultrazvukové zvlhčovače vzduchu jsou sestaveny ze stávajících součástí, které mohou podporovat dezinfekci místností. "Jako rodinný podnik jsme chtěli rychle a snadno přispět k současné situaci. " Úsilí se vyplatilo," říká generální ředitel Johann Reisinger.

Mobilní zařízení mohou být umístěna ve vlastních čtyřech stěnách, v kancelářích nebo v železničních vozech. Dezinfekce je podporována jemným postřikem. „Aerosolová dezinfekce je užitečným a trvalým doplňkem. Nenahrazuje však čištění ani klasickou dezinfekci stíráním na vysoce kontaminovaných površích,“ zdůrazňuje Reisinger. Permanentně instalované zvlhčovací systémy od společnosti Merlin lze také dovybavit.

Více informací získáte na našich kontaktech.


Drekoma
logo Drekoma

DREKOMA - výhradní dovozce vlhkoměrů a zvlhčovacích systémů firmy MERLIN Technology GmbH. Úprava a demineralizace vody - reverzní osmoza,obchodní a zprostředkovatelská činnost, dřevařské stroje a zařízení, zpracování znaleckých posudků v oboru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.