logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vytápění nízkoenergetických a pasivních domů s BeF Therm Passive


BeF Home neustále inovuje a zdokonaluje své produkty.

Se snižující se energetickou náročností domů se vrací do interiérů krbové vložky, které mají optimalizovaný výkon. Samostatnou kategorii tvoří krby určené do pasivních a nízkoenergetických domů.

Jako reakce na zvýšenou poptávku po krbových vložkách určených právě do moderních pasivních a nízkoenergetických domů vznikla naše novinkaBeF ThermV 6 Passive. Je to jediná pasivní krbová vložka s výsuvným systémem na českém i evropském trhu, která byla vyvíjena jako to nejlepší, co můžeme navrhnout a vyrobit. BeF Therm V 6 Passive je krbová vložka zhotovená pro vytápění v pasivních nebo nízkoenergetických budovách, ve kterých se provádí tzv. Blower Door test (vzduchotěsnost budov).

Vyznačuje se nízkým výkonem a současně vysokou účinností. Speciálně tvarované bezroštové topeniště krbové vložky BeF Therm V 6 Passive je vyloženo masivním akumulačním materiálem Carcon, který optimalizuje tok spalin a zajišťuje dokonalé spalování topiva. Velkou výhodou je tedy nízká spotřeba paliva. Ve standardu je samozřejmostí dvojité prosklení a rovněž zazdívací rámeček. Nový výsuvný systém zajišťuje plynulý, nejsnadněji ovládaný lehký posun dveří a bezhlučný provoz. Propracovaný přítlak dveří zajišťuje dokonalou těsnost topeniště. Externí přívod vzduchu umožňuje připojení elektronické regulace hoření. Tato vložka dokáže vyhřát dům za nízkou cenu a současně vytvořit tepelnou pohodu.

Samozřejmostí u krbové vložky BeF Therm V 6 Passive je splnění těch nejpřísnějších evropských emisních norem a limitů. Živý oheň v interiéru je symbolem pohody, rodinného tepla a relaxace. Krby zútulní každý prostor a plápolající plameny doprovázené praskajícím dřevem jsou pravým balzámem na duši.

Potřebujete poradit s výběrem vhodné krbové vložky? Neváhejte se na nás obrátit! BeF Home, s.r.o.
www.krby-bef.cz
Tel.: +420 516 428 240


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.