logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kompletní realizace interiéru

Při dodávání a realizacích vzduchotechniky, kanalizací a vodovodů je vhodné mít po ruce odborníka, který provede i doprovodné interiérové práce. Když budete mít jednoho dodavatele, máte také větší přehled a jednodušší záruku na odvedené práce.

Naši zákazníci většinou využívají servis, správu objektů a jiné doprovodné dodávky a práce při realizaci interiérů.

Při realizaci interiérů pro naše zákazníky spolupracujeme s našimi dlouholetými partnery. Pro vás to znamená profesionální vytváření návrhů interiérů, vizualizace a architektonické studie. Váš vysněný interiér s vámi předem zkonzultuje náš architekt. Vyberete si přesně takové zařízení, vodovodní baterie, sprchové kouty i zdravotní keramiku, jaké chcete.

Vizualizace interiérů

Naši dlouholetí partneři s námi spolupracují při vytváření návrhů interiérů, vizualizací a architektonických studií. Společně s architektem vyberete si zařizovací předměty, vodovodní baterie, sprchové kouty i zdravotní keramiku. Budete tak předem vědět, jak bude váš nový interiér vypadat po dokončení.

Stavební práce

K našim dodávkám technologií vzduchotechniky vytápění a chlazení provádíme doprovodné stavební práce. Objednáte u nás doprovodné služby jako zdění, odvoz suti, přípravné práce, obklady, sádrokartony a výmalby. Stavební práce provádíme zejména při instalaci technologií podlahového vytápění, stěnového vytápění, větrání, rekuperaci a při instalaci centrálních vysavačů. Kompletní dodávky technologií TZB spolu se stavebními pracemi využívají naši zákazníci zejména při rekonstrukcích bytů a rodinných domů. Vyberete si přesně takové zařízení, vodovodní baterie, sprchové kouty i zdravotní keramiku, jaké chcete.

Designové kryty radiátorů

Některá otopná tělesa nejsou v moderních interiérech příliš vítaná. Mohou totiž kazit celkový dojem. Rádi vám do rodinného domu, bytu i kanceláře nabídneme designové kryty radiátorů z různých materiálů, například z kovu nebo dřeva. Často také jako kryt radiátoru slouží sádrokarton se sací mřížkou u podlahy a výdechovou mřížkou v parapetu okna nebo předstěny. Kryty mohou být i skleněné nebo z umělého kamene. Kovové opatříme nátěrem, počinkem nebo chromovým povlakem. Nabídnout vám můžeme také kryty z nerezu.


TZB PRO s.r.o.
logo TZB PRO s.r.o.

TZB PRO s.r.o. je realizační i projekční firma v oblasti TZB s více jak 10 letou tradicí. Realizujeme profese VZT, UT, CHL, ZTI, a to v oblasti administrativních budov, průmyslových objektů, rodinných domů, čistých prostor, nemocnic, speciálních řešení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.