logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

5. ročník mezinárodní konference POČÍTÁME S VODOU

Letošní téma je Revitalizace veřejných prostor se zapojením modro-zelené infrastruktury. Konference se koná 27. 11. 2019 v Praze.

Reklama

Vážené dámy, vážení pánové,
dovolte mi pozvat Vás na další ročník mezinárodní konference POČÍTÁME S VODOU.
Ve Velkém sále Novoměstské radnice v Praze se dne 27. 11. 2019 bude konat mezinárodní konference PPOČÍTÁME S VODOU, která již pátým rokem umožnuje zviditelnit vždy vybranou oblast týkající se hospodaření s dešťovou vodou. Letošní ročník se zaměří na revitalizace veřejných prostor se zapojením modro-zelené infrastruktury. Konferenci organizuje 01/71 ZO ČSOP Koniklec pod záštitou ministra životního prostředí Richarda Brabce.

Domácí i zahraniční řečníci se podělí o své zkušenosti s integrací modro-zelené infrastruktury při stavbě měst, její nezastupitelnou úlohou při zvyšování odolnosti měst vůči změně klimatu a s ní spojených vln veder i přívalových srážek i s problematikou omezeného prostoru, o nějž se modro-zelená infrastruktura musí dělit s inženýrskými sítěmi a dopravními stavbami. Závěrečná panelová diskuse širokého spektra odborníků se bude týkat klíčových momentů revitalizace měst. Konference POČÍTÁME S VODOU 2019 chce vytvořit příležitost diskutovat a zároveň být prostorem, který umožní navázat spolupráci a iniciovat koncepční řešení veřejného prostoru.
doc. Dr. Ing. Ivana Kabelková, odborná garantka projektu POČÍTÁME S VODOU

  • KDY: 27. 11. 2019, 9:30 – 16:00
  • KDE: Velký sál Novoměstské radnice v Praze, Karlovo nám. 1/23, Nové Město, Praha 2
  • Registrace na 5. ročník mezinárodní konference POČÍTÁME S VODOU 2019 je v plném proudu. Můžete se těšit na mluvčí z Dánska, Německa i ČR.

Chcete-li se k nim připojit, nezapomeňte se včas registrovat. Program a více informací naleznete na našich webových stránkách na odkazu níž PROGRAM A REGISTRACE

I letos jsme zařadili do programu panelovou diskuzi, ve které budeme hledat klíčové momenty při revitalizacích veřejných prostor se zapojením modro-zelené infrastruktury v ČR. Věříme, že i vaše přítomnost na konferenci POČÍTÁME S VODOU 2019 přispěje k navázání spolupráce a iniciuje koncepční řešení veřejného prostoru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.