logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vrací se nejprodávanější teplovodní krbová vložka minulosti od BeF Home

Protože jste zahořeli láskou k teplovodní krbové vložce Aquatic WH 70, tak jsme pro vás s žárem v srdci vytvořili její novější verzi BeF Aquatic WH 70 a BeF Aquatic WH V 70.

Je to řada nejnovějších teplovodních krbových vložek, které jsou vhodné především do moderních nízkoenergetických staveb. Vložky této řady jsou konstruovány za použití nejkvalitnější žáruvzdorné oceli a topeniště je vyloženo ze speciálního akumulačního materiálu carconu, který je mimo základní bílé barvy možný dodat i v černé barvě.
Samozřejmostí je již v základu krbové vložky dochlazovací smyčka, příruba na přívod externího vzduchu, izolace výměníku a rovněž naše nejmodernější provedení podstavných nožiček. Všechny modely řady BeF Aquatic rovněž mají již v základu DVOJSKLO - a to nejen u rovného prosklení, ale i u ROHOVÉHO prosklení. Designově vložky této řady vycházejí z našich nejúspěšnějších teplovzdušných krbových vložek - jedná se tedy o špičku jak po funkční, tak vzhledové stránce.


  • Klasické otevírání dveří do boku s kličkou potaženou pravou kůží nebo výsuvný systém dvířek zajišťující maximální těsnost
  • Bezroštové topeniště se záslepkou vyložené carconem
  • Dvojité prosklení ve standardu
  • Externí přívod vzduchu umožňuje připojení elektronické regulace spalování
  • Precizní zpracování ovládání vzduchu zajišťuje plynulou a přesnou regulaci výkonu krbové vložky
  • Jednoduché ovládání jedním regulačním prvkem
  • Možno doobjednat čtyřstranný zazdívací rámeček s lemem 90st.

Teplovodní krbové vložky BeF Aquatic dokážou vyhřát dům za nízkou cenu a současně vytvořit tepelnou pohodu. Zároveň mají nepřekonatelný poměr výkonu vzduch – voda.


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.