logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Větrací systém inVENTer® - NOVINKY

Větrací systém inVENTer® uvádí v letošním roce a na začátku příštího roku na trh hned několik novinek.

Od léta je v prodeji nový multifunkční odtahový ventilátor Aviant, jako jediný na trhu je vybavený pachovým senzorem. Na trh je uvedena i nová verze větracích systémů s vyústěním do špalety okna, která má nyní šířku pouhých 6 cm. Revoluční změny se dočkala také větrací jednotka iV-Twin, která je nyní místěna v kulaté stavební průchodce o průměru 20 cm a bude v prodeji na podzim tohoto roku.

Nejpřevratnějším produktem bude bezesporu nový typ ovládání větracích systémů inVENTer®, který se začne prodávat od ledna roku 2020.

Díky vlastní nezávislé síti pro bezdrátovou komunikaci nebude již zapotřebí žádných regulátorů či vypínačů. Větrací systém budete moci ovládat pomocí vašeho chytrého telefonu. Přitom u inVENTeru® stále platí kvalita německého produktu a 100 % originalita.

Jestli se chcete dozvědět více o nadcházejících novinkách, navštivte veletržní stánek firmy A-INVENT s.r.o. na veletrhu FOR ARCH v hale 4 číslo stánku 4C03 konaném v Praze ve dnech 17.9.-21.9.2019.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.