logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Netradiční pítko do venkovních prostor

Seznámíme Vás netradičně pojatou pitnou fontánkou, vhodnou do veřejných prostor, parků, zahrad atd. Celé pítko je konstruováno ve tvaru hexagonu a umožňuje napití lidem, psům i naplnění PET lahve.

Pro našeho zahraničního zákazníka jsme řešili požadavek šestiúhelníkového pítka, které umožní se napít současně lidem i jejich čtyřnohým mazlíčkům. Další z požadavků byla možnost plnění 1,5 litrové PET láhve.

Naše standardní kruhové pítko bylo překonstruováno na hexagon, prostor pro naplnění láhve zvětšen na možnost plnění láhve objemu 1,5 l a celé pítko bylo doplněno miskou pro pití psů. Uvnitř pítka jsou vedeny nezávislé rozvody pitné vody na všechny tři možné výdejní trysky, ovládané samostatnými tlačítky. Uživatel se tedy může sám napít, napustit si vodu do láhve a do spodní misky napustit vodu svému "malému" kamarádovi.

Funkční pítko bohužel nelze vidět v ČR, tak přinášíme alespoň jeho fotografii před expedicí ze dvora AZP.
Více pítek najdete na našem webu
, popřípadě zkontaktujte naše obchodní zástupce.


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.