logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Řízené větrání

Stále častěji je v současné době používán termín řízené větrání. Protože si uvědomujeme, že pro laika nemůže být tento pojem vždy zcela jasný, dovolte krátké vysvětlení tohoto termínu. Neřízené větrání je větrání pomocí oken, dveří či infiltrace.

Vzduch se vymění, ale vy nikterak nemůžete kontrolovat či zadržet teplo, které spolu s vydýchaným vzduchem při tomto způsobu větrání odchází ven z objektu. Odvětrávání objektu tímto způsobem je prováděno manuálně, a navíc nikdy nedosáhnete potřebné výměny vzduchu, která by měla být 0,5 objemu vzduchu vnitřního prostoru za jednu hodinu. Naopak řízené větrání je takové, při kterém si přesně můžete určit jeho průběh. Je tedy možné stanovit jakou intenzitou se má větrat například v závislosti na denní době či počtu přítomných osob. Řízené větrání je samozřejmě mnohem úspornější.

Větrací systémy jsou navrhovány takovým způsobem, aby byl únik tepla co nejmenší. To je nejen ekologické, ale hlavně ekonomické. Decentrální větrací systémy jsou mimořádně efektivní, navíc je lze jednoduše instalovat a bezproblémově udržovat.

Výhradním dovozcem jednoho ze špičkových decentrálních větracích systému je firma A-INVENT s.r.o. o jí nabízených produktech naleznete více informací na www.inventer.cz nebo zašlete svůj dotaz na info@inventer.cz. Firma A-INVENT s.r.o. bude prezentovat v rámci veletrhu FOR ARCH 2019 její produkty nové generace (tiché -bezdrátové - neviditelné) a již nyní se těší na Vaši návštěvu.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.