logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tlakové myčky: pomocník do stavebnictví i domácnosti

Přenosné tlakové myčky neboli vapky jsou velmi účinný nástroj k odstranění nečistot pomocí vysokého tlaku vody. Vysokotlaký čistič ušetří až 80 % vody oproti mytí hadicí.

Vapka dokáže umýt čerstvou i dlouho usazenou špínu z různých druhů povrchů jako je kámen, sklo, kov, beton, dlaždice, fasády, voděodolné dřevo a mnoho dalších. Na co vše se dá tlaková myčka použít?
  • Umytí auta, motorky, jízdního kola
  • Čištění fasády rodinných domů
  • Mytí a čištění zámkových dlažeb, teras, dlaždic, které jsou špinavé, zašlé či porostlé mechem
  • Mytí zahradního nábytku, zahradního nářadí a bazénů
  • Čištění stavebních a zemědělských strojů ad.
Jak vybrat tlakovou myčku? Při výběru tlakové myčky se zaměřte na parametry jako je tlak, průtok vody a pohon. Platí, že čím vyšší je tlak, tím kvalitnější je čištění a čím větší je průtok vody tím je čištění rychlejší. Při práci s vysokotlakým čističem je možné tlak regulovat také oddálením trysky, což umožní ošetření choulostivějších povrchů. Co se týká pohonu na trhu jsou tlakové myčky se spalovacím motorem (na benzín nebo naftu), elektrické či akumulátorové. Novinka v našem sortimentu tlakové čističe značky Lavor, patří k předním světovým značkám v oblasti čištění za použití vyspělých technologií. Vybírat je možné z tlakových čističů s ohřevem vody i bez něj. Některé tlakové myčky disponují samonasávací schopností pro použití vody z nádrže.
Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.
logo Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.

Internetový obchod s širokou nabídkou kotlů, krbových kamen, tepelných čerpadel, kachlových kamen, sporáků na tuhá paliva, vysavačů popela ad. Poskytujeme odborné i dotační poradenství. Vzorková prodejna v Táboře.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.