logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prázdniny přinesou na trh nový odtahový ventilátor AVIANT

Firma A-INVENT s.r.o. uvede na trh inovativní odtahový ventilátor s nadčasovým designem Aviant.

Tento odtahový ventilátor zlepšuje základní větrání především sociálních prostorů a umožňuje kontinuální odvětrávání, čímž redukuje vlhkost a pachy z místností s nadměrnou vlhkostí (uplatní se především na WC, v koupelnách, ve sprchách, v prádelnách i v technických místnostech).

Je vybavený časovým doběhem, časovým zpožďovačem, vlhkostním senzorem, světelným senzorem a jako první odtahový ventilátor disponuje také pachovým čidlem, který zajistí příjemné a kvalitní vnitřní ovzduší. Lze použít pro permanentní i základní automatický cyklus větrání, kdy se po 26 hodinové nečinnosti ventilátor automaticky na jednu hodinu zapne.

Aviant lze ovládat pomocí přehledného ovládacího pole přímo na ventilátoru, nebo pomocí chytrých mobilních telefonů přes bezplatnou aplikaci.

Více informací naleznete na webových stránkách www.inventer.cz nebo kontaktujte přímo výhradního dovozce firmu A-INVENT s.r.o. telefonicky: +420 376 382 177 nebo na e-mailu: info@inventer.cz popřípadě se můžete osobně zastavit v jejich showroomu na adrese A-INVENT s.r.o., Husovo náměstí 148, 341 01 Horažďovice.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.