logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Z veletrhu ISH: Čtyři modifikace nové čerpadlové skupiny Regulus

O novinkách v sortimentu společnosti Regulus, speciálně určené pro představení na letošním veletrhu ISH ve Frankfurtu n/M. hovoří Ing. Pavel Kučera, ředitel společnosti.

Pro výstavu ISH ve Frankfurtu bylo připraveno několik novinek, které umožňují zkrátit čas montáže solárních a topných systémů.

První z nich je solární čerpadlová skupina, která je vybavena elektrickým řízením a snímáním průtoku solárním systémem a umožňuje připojit topné těleso pomocí konektoru, čímž vylučujeme elektrikáře z instalace. Nová čerpadlová skupina pro otopné systémy vyniká tím, že obsahuje filtr s magnetem, které se uplatní hlavně ve starších systémech s ocelovými trubkami.

Další novinkou je čerpadlová skupina, která umožňuje jednoduché připojení kotle na biomasu nebo na tuhá paliva do otopného systému. Této skupině pak stačí jenom jednoduše připojit kotel, připojit otopný systém a připojit akumulační nádrž s ohřevem teplé vody. Na vestavěném regulátoru si pak vyberete hydraulické schéma, které odpovídá Vašemu otopnému systému. A celý systém můžete jednoduše ovládat pokojovou jednotkou s dotykovým displejem.


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.