logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Atrea na konferenci hoteliérů a restauratérů v Donovalech

27.-29.5 2019, se zúčastníme konference hoteliérů a restauratérů v Donovalech na Slovensku. Prezentovat zde budeme naše větrací a klimatizační systémy pro kuchyně, Tak s kým se tam potkáme?

Příští týden od 27.-29.5 2019, se zúčastníme konference hoteliérů a restauratérů v Donovalech na Slovensku.
Prezentovat zde budeme naše větrací a klimatizační systémy pro kuchyně, které zaručují účinný odtah s filtrací odpadního vzduchu nad kuchyňskými spotřebiči pro kuchyně všech velikostí a sestav. Tak s kým se tam potkáme?

Větrání kuchyně volíme podle typu a velikosti kuchyně, rozmístění spotřebičů a výše investice. V případě otevřených kuchyní nezapomínejme na design a architekturu.

  • Lokální systémy – odpadní vzduch je odsáván digestořemi přímo nad jednotlivými spotřebiči nebo varnými bloky
    Určeno pro malé a střední kuchyně. Atrea nabízí široký výběr jednotlivých typů od základního odsávání až po integrovanou rekuperaci tepla. Možnost dodání kompletního systému větrání a klimatizace.
  • Celoplošné systémy – odpadní vzduch je odváděn celoplošně větracími a klimatizačními stropy otevřeného nebo uzavřeného provedení
    Provedením velmi atraktivní řešení s optimální funkcí odsávání a osvětlení. Nejenom pro kuchyně, ale také pro výdeje jídel nebo showkitchen. Cenově na srovnatelné úrovni se systémem s digestořemi. Určeno pro všechny velikosti kuchyní.





ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.