logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HYDRONIC SYSTEMS - nové webové stránky

Připravili jsme pro vás nové přehlednější www stránky - přehlednější členění produktů a veškeré technické informace včetně cen, BIM modulů, dwg souborů a samozřejmě kompletní technické dokumentace.

HYDRONIC SYSTEMS - nové webové stránky

Nová struktura našich webových stránek vychází z potřeb našich zákazníků.

Členění produktů do 5ti sekcí dle jejich využití
HVAC ventily a ovládací pohony Kompletní sortiment termostatických ventilů, ručních i automatických vyvažovacích ventilů, regulátorů tlakové diference, tlakově nezávislých 2-cestných regulačních ventilů, uzavíracích mezipřírubových klapek.

Spotřebiče pro soustavy vytápění a chlazení
Spotřebiče pro vytápění a chlazení hotelů, administrativních budov, nákupních center, výrobních, skladových i sportovních hal - ventilátorové konvektory (fancoily), dveřní a vratové clony, teplovodní, horkovodní, parní, elektrické i plynové teplovzdušné vytápěcí jednotky a sálavé panely.

Měření a regulace
2-cestné a 3-cestné regulační ventily, 6-cestné regulační / přepínací kulové kohouty, ovládací pohony zdvihových ventilů včetně pohonů s havarijní funkcí, rotační pohony pro mezipřírubové uzavírací klapky, nástěnné regulátory, teplotní čidla, termostaty.

Větrání rekuperace a rozvody VZT
Bezkanálové rekuperační jednotky, teplovzdušné jednotky se směšovací komorou (jednocestné).

Design nejen pro vaši koupelnu
Termostatické radiátorové ventily ve 12ti různých barevných provedeních vhodné zejména pro koupelnová otopná tělesa, topné tyče, designové RTL ventily.

BIM moduly pro AutoCAD REVIT se postupně stávají samozřejmostí a proto je vedle standardních dwg výkresů postupně přidáváme k jednotlivým výrobkům.

Aktuální kontakty naší technické podpory


Hydronix CZ s.r.o.
logo Hydronix CZ s.r.o.

Výroba - distribuce - technická podpora: Ruční vyvažovací ventily, Automatické vyvažovací ventily, Regulátory tlakové diference, Tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily, Sálavé vytápění a chlazení, Teplovzdušné jednotky, Fancoily, Dveřní a vratové clony.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.