logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

REMS Calc-Push – účinné elektrické odvápňování

Výkonné, elektrické odvápňovací čerpadlo k účinnému odvápňování potrubních vedení a nádrží, např. průtoko-vých ohřívačů, bojlerů, zásobníků teplé vody, zásobníků studené vody, výměníků tepla, topných a chladících zařízení.

Univerzální použití

K účinnému odvápňování potrubních vedení a nádrží, např. průtokových ohřívačů, bojlerů, zásobníků teplé vody, zásobníků studené vody, výměníků tepla, topných a chladících zařízení.

Konstrukce

Robustní, kompaktní, lehká, hmotnost jen 9,2 kg. Nárazům odolný plastový zásobník na odvápňovací roztok, použitelný objem nádrže 21 l, s praktickým šroubovacím víkem k uzavření plastového zásobníku během transportu. Pevně s jednotkou čerpadla spojené, ohebné PVC-tkané hadice ½", 2,3 m dlouhé, s hadicovými šroubeními s vnitřním závitem Rp ½" a uzávěry. 3-cestný ventil ke změně směru průtoku k uvolnění také silnějších vápenných usazenin z obou stran, s nulovou polohou k přerušení průtoku. Dobře přenosný díky středově umístěné rukojeti k přenášení s praktickými držáky hadic.

Odšroubovatelná jednotka čerpadla

Kompaktní jednotka čerpadla, sestávající z odstředivého rotačního čerpadla a kondenzátorového motoru, odšroubovatelná, k jednoduchému čištění jednotky čerpadla a plastového zásobníku po provedeném postupu odvápnění. Samo-nasávací odstředivé rotační čerpadlo, vhodné pro různé odvápňovací roztoky z kyseliny octové, kyseliny sodné, kyseliny citronové, kyseliny mravenčí, kyseliny fosforečné, kyseliny amidosulfonové. S osvědčeným, výkonným kondenzátorovým motorem s tichým chodem, 165 W, spínačem zapnuto/vypnuto. Vysoký dopravní výkon ≤ 30 l/min pro efektivní odvápňování.

REMS Calc-Push – účinné elektrické odvápňování. Vysoký dopravní výkon. 3-cestná páka ke změně směru průtoku, s nulovou polohou
REMS Calc-Push – účinné elektrické odvápňování. Vysoký dopravní výkon. 3-cestná páka ke změně směru průtoku, s nulovou polohou

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.