logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AKCE JARO 2019 - stroje a nástroje pro opracování trubek

Vychází nový akční katalog firmy REMS nabízející stroje a nástroje pro opracování trubek. Nářadí pro instalatéry, topenáře a plynaře.

Ke stažení je akční katalog JARO 2019 - stroje a nástroje pro opracování trubek.

Představuje novinku REMS App - Všechny informace o produktech vždy a všude při ruce – jednoduše a rychle. Na stavbě nebo u vašeho prodejce: všechny návody k použití, soupisy náhradních dílů, veškeré informace o produktech nebo také filmy o produktech aj. jsou okamžitě vyvolatelné. Mimoto je Vám k dispozici množství dalších funkcí.

REMS Multi-Push SL Set - Elektronická proplachovací jednotka a jednotka pro provádění tlakových zkoušek s bezolejovým kompresorem. K proplachování vodou nebo směsí vody a vzduchu, dezinfi kování, čištění, konzervování potrubních rozvodů, k provádění tlakových zkoušek potrubních rozvodů a nádob pomocí stlačeného vzduchu, jako pneumatické čerpadlo k řízenému plnění nádob všeho druhu stlačeným vzduchem, p ≤ 0,8 MPa/8 bar/116 psi, a k provozu pneumatického nářadí ≤ 230 Nl/min.

REMS Calc-Push - Elektrické odvápňovací čerpadlo k účinnému odvápňování potrubních vedení a nádrží, např. průtokových ohřívačů, bojlerů, zásobníků teplé vody, zásobníků studené vody, výměníků tepla, topných a chladících zařízení. Dopravní výkon ≤ 30 l/min, využitelný objem nádrže 21 l.



 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.