logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kaskádový regulátor THERM TKR

Za účelem komunikace mezi různými regulačními systémy a kotli THERM jsme vyvinuli vlastní kaskádový regulátor THERM TKR, který pohodlným způsobem příchozí signál zpracuje a předá kotli nebo kaskádě kotlů informaci o požadované činnosti.


Využívá se tedy jako prostředník pro usnadnění komunikace mezi kaskádou kotlů a nadřazeným regulačním systémem typu THERM VPT, TRONIC, nebo jednozónovým regulátorem. Parametry systému se jednoduchým způsobem nastavují pomocí dotykového displeje. Stejně jako předává informace sestavě kotlů, umí zpracovat a předat informace o poruchových stavech zpět nadřazenému regulačnímu systému.

Kaskádový regulátor nabízíme v pohodlné variantě kompletního montážního boxu určeného pro řízení 1-3 kotlů v kaskádě. Samozřejmě je možné využít jednotlivých doplňkových modulů a rozšířit regulaci pro řízení až 32 kotlů. V případě instalace vlastního rozvaděče jsou vám určeny doporučené sady.

  • Pohodlné propojení kotlů a nadřazené regulace
  • Možnost řízení až 32 kotlů v kaskádě
  • Samotným produktem je kompletní rozvaděč
  • Možnost řízení kombinovaných kaskád z plynových a elektrických kotlů
  • Umí předávat informace o poruchových stavech
  • Uživatelsky příjemný dotykový displej
Zjistěte více na webových stránkách firmy THERMONA.
THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.