logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výhody nízkého bazénového zastřešení vás učarují

Zastřešení bazénu může mít mnoho podob, nízká varianta však zaručuje nejen snadnou údržbu, ale také dokonalé splynutí s okolím i celkovým designem vaší zahrady.

Reklama

Výhody nízkého bazénového zastřešení vás učarují

Bazénové zastřešení může mít mnoho podob, nízká varianta však zaručuje nejen snadnou údržbu, ale také dokonalé splynutí s okolím i celkovým designem vaší zahrady. Svou přítomností totiž zastřešení nikterak nenaruší estetický vzhled zahrady.  

Jednoduchý styl, který prodlouží koupací sezónu

Nízké a tedy nepodchozí bazénové zastřešení je skvělé především pro svůj jednoduchý design, který žádnou robustní konstrukcí nenarušuje ráz žádné zahrady. Hlavní výhodou nízkého zastřešení je nejen prodloužení koupací sezóny, úspora provozních nákladů, ochrana vody před nečistotami, ale i vyšší teplota vody v bazénu. Hlavní roli také hraje bezpečnost – nízké zastřešení bazénu nenaruší ráz zahrady, přesto ochrání děti, domácí mazlíčky i vás samotné před nechtěným pádem do bazénu. Nízké bazénové zastřešení také můžete zcela uzamknout a vybírat i z více variant barvy profilu či typu zasklení.  

Pro koho je nízké bazénové zastřešení?

Samozřejmě pro ty, kteří si chtějí užít koupací sezónu naplno. Ale také pro všechny majitele bazénů, kteří nechtějí svou zahradu esteticky znehodnotit robustní a příliš nápadnou konstrukcí jiných typů zastřešení. Nízké zastřešení bazénu je také ideální na menší zahrady, kterým neubere nic z jejich malebného kouzla. Upřít se nízkému zastřešení nedá ani výhoda snadnější údržby, a to i v zimních měsících, kdy ze zastřešení mnohem pohodlněji shrnete sníh. Nízké zastřešení je také staticky odolnější vůči větru a zmíněnému sněhu, vyniká snadnou montáží a také nižší pořizovací cenou.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.