logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vačkové spínače na míru

Vačkové spínače z kvalitních materiálů, s funkcí odpínače i 5letou zárukou. U zlínského výrobce, firmy OBZOR, si nyní můžete přesně takový vačkový spínač sami sestavit dle vlastních potřeb pro dům i průmysl.

Vačkové spínače nejsou pouze průmyslovou záležitostí, objednat, a dokonce sám navrhnout si ho může i domácí kutil. „Pokud pro svoji aplikaci potřebujete vačkový spínač, využijte praktický konfigurátor na našich webových stránkách, kde si jednoduše navolíte typovou řadu našich inovovaných spínačů VSN nebo VSR, schéma spínaní, způsob montáže i jeho vizuální podobu, kam spadá výběr čelní desky, štítku a ovládacího prvku,“ informuje Marek Beneda, obchodně technický poradce společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce vačkových spínačů a domovní elektroinstalace, a pokračuje: „Ke svému spínači si dále můžete zvolit i příslušenství v podobě způsobu uzamykání klíčem nebo visacími zámky. Konfigurátor obsahuje také nabídku speciálního provedení spínačů, jako jsou například spínače se samočinným vratným pohybem nebo spínače mechanicky spojené vedle sebe. Celkový výběr poté odešlete jako klasickou objednávku přímo na OBZOR. Pokud ale váháte a potřebujete s výběrem vhodného spínače i jeho konstrukcí poradit, obraťte se na naše Oddělení technické podpory, které pomůže s požadavky na klasické i atypické spínače,“ informuje pan Marek Beneda.

DALŠÍ UŽITEČNÉ BONUSY

Spínače VSN a VSR podporují i bezpečnost při práci, proto je součástí každého vačkového spínače od OBZORU také certifikovaná funkce odpínače, která zajistí bezpečné odpojení od zdroje ve vypnuté poloze.

Vačkové spínače od firmy OBZOR garantují kvalitu materiálu i funkčnosti, což potvrzuje nejen dlouholetá zkušenost v oboru a výstupní kontrola každého spínače, ale také 5letá záruka.

Vačkové spínače na míru

OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.