logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Namixujte si sprchový zážitek na míru: nový sprchový systém GROHE Euphoria SmartControl

Užijte si novou dimenzi sprchování s technologií GROHE SmartControl. Od této chvíle bude sprchový zážitek "stiskněte, otočte, sprchujte se" ještě podmanivější. Tento promyšlený mechanizmus se stává součástí řady sprchových systémů GROHE Euphoria.

Namixujte si sprchový zážitek na míru: nový sprchový systém GROHE Euphoria SmartControl

Nový způsob nástěnné instalace představuje ovládací baterií SmartControl ve značně kompaktnější podobě a nabízí mimořádně praktickou regulaci teploty díky integrovanému termostatu GROHTHERM.

Systém GROHE Euphoria SmartControl:

  • Sprchová hlavice s několika typy trysek pro výjimečný komfort při sprchování
  • Intuitivní tlačítkové ovládání v minimalistickém provedení
  • Velké množství designových variant

Trojitá zábava během sprchování

Sprchové systémy GROHE Euphoria SmartControl jsou hrdým nositelem označení „Made in Germany“, které s sebou nese inovativní technologie a kvalitu zpracování, v tomto případě například v podobě sprchové hlavice s několika typy sprchových režimů. Centrálním prvkem sprchového systému je nástěnná baterie s tlačítkovým ovládáním. Zárukou její intuitivní obsluhy jsou piktogramy GROHE EasyLogic. Otočná tlačítka slouží k regulaci objemu tekoucí vody – od jemných krůpějí až po skutečně intenzivní osvěžení. Stisknutím tlačítek poté dochází k aktivaci příslušné sprchové trysky.

Nástěnný sprchový systém GROHE Euphoria SmartControl je určen pro nástěnnou montáž a k jeho ovládání slouží baterie s otočnými tlačítky, která je sama o sobě mimořádně kompaktní a elegantní. Povrch sprchového systému je navíc možné přizpůsobit stylu koupelny, jelikož je k dispozici ve dvou povrchových úpravách: v chromové GROHE StarLight nebo elegantní, měsíční bílé.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.