logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nepromeškejte nákup topné techniky

Připravte se na zimní sezónu a vybírejte z velkého sortimentu topných kabelů, rohoží, termostatů i přímotopů.

Nepromeškejte nákup topné techniky

Je nejvyšší čas na přípravu pro zimní sezónu. Nenechte se zaskočit mrazy. V našem eshopu naleznete vše potřebné pro zajištění dostatku tepla u vás doma i v dílně, až přijdou kruté mrazy.

Nejrychleji vás ohřejí elektrické přímotopy či teplovzdušné ventilátory. Volit můžete od kompaktních až po robustní provedení, či sálavé panely.

Vybírejte také ze sortimentu kvalitních termostatů ověřených značek. Rozhodněte se pro klasické za příznivou cenu, či luxusní s pokročilými funkcemi, dotykovým displejem a atraktivním designem. Pokud máte doma některou z designových řad zásuvek a vypínačů, zaujmou vás termostaty v barvě a designu, který máte. V nabídce máme doplňkové termostaty k řadám Schneider Unica Top, ABB Element, Time, Tango, Levit i Swing a od výrobce Legrand termostat z řady Celiane, Valena, nebo Niloe.

Pro podlahové topení sáhněte po některé z mnoha topných rohoží nebo po kvalitních topných kabelech K&V Thermo a Devi. V nabídce máme také inteligentní samoregulační topné kabely a Defrost topné kabely proti zamrzání ledu na chodníku, či potrubí.

Naleznete u nás i bojlery DZ Dražice, Stiebel Eltron, či Tatramat a akumulační kamna od českého výrobce EMKO.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.