logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nicoll je opět partnerem festivalu EKOFILM v Brně

Společnost Nicoll je partnerem mezinárodního filmového festivalu EKOFILM. Na náměstí Svobody si budete moci prohlédnout nádrž na dešťovou vodu a zjistit více o jejím využívání na zahradě i v domě.

Nicoll je opět partnerem festivalu EKOFILM v Brně

Společnost Nicoll Česká republika je již po druhé partnerem mezinárodního filmového festivalu EKOFILM, jehož 44. ročník se uskuteční od 11.10 do 13.10 v Brně. Ústředním tématem přehlídky snímků s tematikou životního prostředí je letos voda v krajině.

Kromě filmových zážitků nabídne festival také výstavní areál EKOEXPO na Náměstí Svobody, kde budete mít možnost prohlédnout si podzemní monolitickou nádrž na dešťovou vodu Columbus 3700 l a zjistit více o využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti. Přijďte se podívat na náš stánek.

Tématu vody bude věnována jak filmová, tak doprovodná část. Její hlavní lákadlo tvoří diskuze s předními environmentalisty v Otevřené zahradě a besedy s českými i zahraničními odborníky v prostorách Masarykovy univerzity. Do soutěže se přihlásilo přes dva tisíce dvě stě filmů. Z nich výběrová komise vybrala pětadvacet, které budou soutěžit ve třech kategoriích. Kromě hlavní ceny udělí porota ocenění v kategoriích Krásy přírody, Středoevropský film a Krátký film. Svou cenu udělí i prezident festivalu Ladislav Miko.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.