logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úsporné řešení pro vaše topení od firmy REGULUS

Pokud hledáte kvalitní a úsporné řešení pro vaše topení, pak byste rozhodně neměli minout stánek společnosti REGULUS na letošním veletrhu For Arch.

Specialisté společnosti REGULUS Vám pomohou najít úsporné řešení pro vaše topení přesně pro váš dům. Po vyplnění jednoduchého dotazníku vám zpracují nabídku zdarma a přesně pro vás.

Získejte kotlíkové dotace .Poradíme vám, jak získat a maximálně využít dotace až 200 000 Kč na tepelné čerpadlo a solární systém. Příjem žádostí začíná na podzim 2018 a finanční prostředky jsou omezené! Nově Vám můžeme nabídnout i podání dotací “na klíč“.

Na stánku naleznete nová invertorová tepelná čerpadla vzduch/voda od švédské společnosti CTC. Tato čerpadla jsou vhodná pro spolupráci s třífázovou fotovoltaikou a vyznačují se opravdu tichým chodem.

Díky inovované aplikaci IR Client, budete mít pod palcem vytápění v celém domě.

Více na stánku C14 v hale 4.

Úsporné řešení pro vaše topení - REGULUS spol. s r.o.

REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.