logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborné WELLNESS ODPOLEDNE: Lidé jsou klíč

V době veletrhu, ve středu 19. září vás zveme na WELLNESS ODPOLEDNE – LIDÉ JSOU KLÍČ. Je opět určeno wellness manažerům, provozovatelům a odborným pracovníkům zejména hotelů, resortů a wellness center.


Konference se bude konat v PVA EXPO Praha – Letňany, konferenční sál č. 1. Zaměříme se více na vzájemný dialog a diskuzi a propojování nás všech z oboru wellness a SPA. Tento speciální workshop, který navazuje na minulé ročníky konference HOTELOVÉ WELLNESS & SPA.

Wellness - personál a návštěvníci

Nosným tématem je problematika práce s personálem, nedostatek odborných pracovníků ve wellness oboru, vzdělávání a koučinku pro wellness tým i práci s návštěvníky. Naši přednášející poskytnout dostatečný prostor pro vaše dotazy.

Představíme dodavatele pro hotelové wellness a spa a budeme hovořit o vzájemné spolupráci dodavatelů a provozovatelů v oblasti wellness a spa.

Více informací naleznete na webových stránkách konference.

Pro účastníky WELLNESS ODPOLEDNE jsme připravili možnost účasti ZDARMA na Kongresu FOR GASTRO & HOTEL s hlavním tématem “Lidský faktor “ v gastronomii a hotelnictví. Kongres se uskuteční 4.10.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.