logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

KOVARSON - Automatický peletový kotel KAJMAN registrován pro dotační programy

Firma KOVARSON s.r.o. informuje o zápisu automatického peletového kotle KAJMAN 10 - 20 kW do Seznamu výrobků a technologií podporovaných v dotačních programech Státního fondu životního prostředí ČR.

Reklama

KOVARSON - Automatický peletový kotel KAJMAN registrován pro dotační programy

Rádi bychom Vás informovali o zápisu automatického peletového kotle KAJMAN 10 - 20 kW do Seznamu výrobků a technologií podporovaných v dotačních programech Státního fondu životního prostředí ČR.

  • Peletový kotel KAJMAN 10 kW SVT23138
  • Peletový kotel KAJMAN 12 kW SVT23139
  • Peletový kotel KAJMAN 15 kW SVT23140
  • Peletový kotel KAJMAN 18 kW SVT23141
  • Peletový kotel KAJMAN 20 kW SVT23142

Automatický peletový kotel KAJMAN je určený pro vytápění rodinných domů již od ztráty 10 kW až do 20 kW. Kotel je určený pro spalování dřevních pelet s automatickým zapálením a vyhasnutím kotle. Kotel s účinností 93,1% splňuje nejpřísnější emisní třídu číslo 5 a také parametry EKODESIGNU.

Spalování pelet zajišťuje hořák ze 4 mm nerezové oceli, který je schopen díky keramickému zapalovači pelety sám zapálit a při natopení soustavy vyhasnout. Zapálení a vyhasnutí kotle kontroluje opto senzor umístěný v hořáku. Ventilátor umístěný na hořáku podporuje spalování a taky slouží k základnímu čištění pece a roštu hořáku maximálními otáčkami. Palivo je dodáváno do pece hořáku šnekem, který je řízen samostatným motorem a do šneku je palivo podáváno z vestavěného nebo externího zásobníku pelet.

Kotel je ovládán nejmodernější řídící jednotkou s dotykovým displejem. Jednotka má automatickou modulaci výkonu dle potřeby topného systému. Možnost řízení dvou topných okruhů ústředního, či podlahového topení a čtyř čerpadel. Jednotka ovládá v základní výbavě dále bojler a akumulační nádobu nebo odtahový ventilátor. Jednotku lze dovybavit pokojovým termostatem, ekvitermní regulací, či ovládáním přes internet.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat telefonicky + 420 724 056 007 nebo e-mailem info@kovarson.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.