logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Koupelnové žebříky z jiného úhlu

Otopný žebřík se stal nezbytnou součástí moderní koupelny. KORADO nabízí u všech svých koupelnových těles i variantu originálního a praktického prostorového uchycení.

Trendům vládne minimalismus. I proto je jedním z nejoblíbenějších těles KORALUX Linear Comfort. V základní nabídce ho najdete v 18 barvách. Záleží jen na vás, zda se rozhodnete pro klasické uchycení na stěnu nebo originální prostorové. Nabízí KORADO od 1 792 Kč vč. DPH.



Všechna koupelnová otopná tělesa KORALUX disponují nejen možností připevnění ke stěně, ale také méně obvyklým prostorovým uchycením. Díky němu se ze zdroje tepla může rázem stát i praktická příčka, kterou opticky oddělíte například prostor toalety.

Vedle vzhledu je důraz kladen i na možnosti připojení na otopnou soustavu. Můžete vybírat mezi variantou spodního krajního připojení nebo moderního středového připojení.

Všechna trubková otopná tělesa KORALUX, která jsou připojena na otopnou teplovodní soustavu, lze doplnit novinkou, a to elektrickým topným tělesem ve variantě s nebo bez integrovaného regulátoru teploty. Vznikne tím otopné těleso, které je nezávislé na otopné soustavě a v řadě případů se může stát vítaným doplňkovým zdrojem tepla. Těleso je možné připojit na běžnou síťovou zásuvku.


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.