logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AZP - Venkovní nerezový sprchový sloup SPS 05

Venkovní, nerezový, sprchový sloup moderního designu s kartáčovaným povrchem. Vhodný na zahradu, do kempu, k bazénům, k saunám či jiným venkovním účelům.

AZP - Venkovní nerezový sprchový sloup SPS 05

SPS 05 je nerezový sprchový sloup moderního designu s kartáčovaným povrchem. K ovládání tečení vody je využito inovativního systému kombinace pákového ovládání a tlačítek, které slouží k přepínání aktivní sprchové hlavice. Ty jsou na těle sprchového sloupu ve dvojím provedení. V horní části více než dvoumetrového sloupu je napevno nainstalovaná sprchová hlavice a pro snadnější použití lze využít i klasické ruční sprchy.

Základní provedení sprchového sloupu SPS 05 počítá s připojením na dvě vody a postavením do volného prostoru zabetonováním kotevní konstrukce, kterým může být například veřejné koupaliště, sauna, kemp, ale může být také vhodným doplňkem například do volnočasových komplexů a parků. Na rozdíl od běžných sprchových sloupů je tento zároveň i designovým prvkem, a to nejen díky neotřelému zpracování nerezové kostry sloupu, kde je zakomponovaná odkládací plocha pro mýdlo, ale zejména díky základovému roštu s odtokem přebytečné vody vyrobeného z masivního exotického dřeva.


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.