logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sucho? Nedostatek vody vyřeší přečištěná voda z domácí čistírny odpadních vod STMH

Vedra a sucha zažíváme rok od roku častěji. Obzvlášť na menších městech nebo vesnicích může být v letním období o vodu nouze. Přitom jednoduché a navíc ekologické řešení dávno známe.


S čistírnou STMH člověk ušetří nejen za měsíční vývoz odpadních vod. Využíváním přečištěné vody v období sucha není třeba používat vodu z veřejných vodovodů, která by mohla chybět jinde.

Zařízení STMH od firmy Hellstein nabízí jedinečné ekologické bezúdržbové čištění v České republice, které splňuje přísná kritéria pro kvalitu vyčištěné vody. Díky tomu není problém po získání potřebných povolení vypustit ji do veřejné kanalizace, která není napojená na obecní čističku, nebo do přilehlých potoků, rybníků a jiných povrchových vod. Můžeme ji nechat zasáknout do půdních vrstev, aby stekla do podzemních vod.

„Zařízení čistí vodu natolik dokonale, že se výjimečně kvalitní užitková voda skvěle hodí i na zalévání. Rodina s dětmi denně vyprodukuje až 600 litrů vody, kterou bychom museli jinak pracně nastřádat během srážek nebo natočit z kohoutku. Když si uvědomíme, kolik znovu využitelné vody získáme, je třeba uznat, že je to řešení velmi efektivní. Poté, co zahrádku zalijeme a nějaká voda zbyde, bez problémů ji můžeme použít pro napuštění okrasných rybníčků,“ vysvětluje Rostislav Hellstein ml. z firmy Hellstein.


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.