logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Detektor úniku a zamrznutí vody W1 Wi-Fi

Představujeme vám nový bezpečnostní prvek, vhodný pro každou domácnost, díky kterému odhalíte každou kapku dříve, než se z ní stane velký problém. Detektor úniku vody a zamrznutí Honeywell W1 Wi-Fi vás v případě problému neprodleně varuje.

Reklama

Detektor úniku a zamrznutí vody Lyric W1 Wi-F
Detektor úniku a zamrznutí vody W1 Wi-Fi

Úniky vody, zamrzlé potrubí nebo zvýšená vlhkost mohou vážně poškodit vaši domácnost. Rychlým jednáním se tak vyhnete nákladným opravám.

Buďte informováni, ať už jste kdekoli

Ať už odpočíváte doma, pracujete v kanceláři, nebo si užíváte na dovolené, detektor úniku a zamrznutí vody W1 Wi-Fi vás upozorní na případný únik vody nebo pokles či vzestup teploty a vlhkosti mimo nastavené hodnoty.

V případě jakéhokoliv problému s únikem vody, zamrznutím nebo vlhkostí budete neprodleně varováni prostřednictvím aplikace Honeywell Home na vašem mobilním zařízení. Pokud bude detekován únik vody, ozve se také vestavěná siréna o hlasitosti 100 dB, takže můžete jednat rychle.

Také je možné nastavit oznámení i pro přátele a rodinu pro případ, že nastanou problémy v době vaší nepřítomnosti.

Hlavní vlastnosti

  • Jednoduchá instalace – Vše, co potřebujete, najdete v balení – jednoduše propojte zařízení s vaší sítí Wi-Fi a aplikací Honeywell Home a hned bude připraveno k provozu. Nečekají vás žádné složité příručky ani zapojování kabelů.
  • Provoz na baterie – Díky provozu na baterie je údržba zařízení velmi jednoduchá. Zařízení samo zasílá upozornění na potřebu výměny baterii. Za normálních podmínek, kdy nejsou zjištěny žádné úniky vody, má baterie životnost až 3 roky.
  • Možnost rozšíření – Zařízení se dodává s 1,2 m dlouhým kabelem citlivým po celé své délce. Lze jej i omotat kolem potrubí. Detekční oblast lze rozšířit zakoupením a připojením dalších kabelů.
  • Součást rodiny produktů Honeywell Home - Detektor W1 Wi-Fi je součástí propojené platformy Home společnosti Honeywell. Ve spojení s termostatem T6 je ideální volbou pro vaši chytrou domácnost. Získáte tak jednodušší kontrolu, větší pohodlí a pocit bezpečí.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.